Înapoi

Firme

pag. 1 din 3
A W P IMPEX S.R.L.
PRODUSE REPREZENTATIVE

A W P IMPEX S.R.L.

Compania noastra, fondata in anul 2004, produce la comanda piese din diferite materiale, folosind s...mai mult

Compania noastra, fondata in anul 2004, produce la comanda piese din diferite materiale, folosind strunguri, masini de frezat, masini de debitat table cu laser, masini de indoit, masini de roluit filete, prese, sudura MIG si TIG, toate cu comanda numerica in numar de 15 masini (5 strunguri, 6 freze 3 axe, 4 strunguri automate de mare productivitate si diametrul maxim de prelucrat de Ø20, un laser si o presa de indoit). Produsele noastre se ridica la cele mai inalte standarde de calitate in prelucrarea otelului, aluminiului, otelului inoxidabil, alamei, cuprului, plasticului (bucsi, bolturi – pentru fabricarea tractoarelor, bride, sine, cai de rulare, tije din inox pentru imprimante, radiatoare din curpu pentru piese electronice).

 

Prelucram:

  • OTEL
  • INOX
  • ALAMA
  • ALUMINIU
  • CUPRU
  • PLASTIC
...mai puţin
ALPHA POMPE SRL
PRODUSE REPREZENTATIVE

ALPHA POMPE SRL

Societatea comerciala ALPHA POMPE SRL este distribuitor oficial al firmelor producătoare de pompe ...mai mult

Societatea comerciala ALPHA POMPE SRL este distribuitor oficial al firmelor producătoare de pompe centrifuge  Xylem Vogel Pumpen, Xylem LOWARA si ITT GOULDS PUMPS.  Avem ca partener şi firma americana TUTHILL PUMP GROUP pentru comercializarea pompelor cu angrenaje interioare precum şi a minipompelor cu roţi dinţate.

Firma noastră se distinge prin propunerea unor soluţii de pompare moderne, eficiente şi fiabile, de la fabricanţi de prestigiu. Acordăm atenţie oricărei cereri şi putem oferi atât pompe pentru domeniul industrial cât şi pompe comerciale pentru casă şi grădină. Putem răspunde oricăror solicitări legate de cazuri speciale de pompare deoarece ne bazăm atât pe experienţa noastră cât şi pe experienţa partenerilor noştri externi....mai puţin

EUROEXPO FAIRS SRL
TÂRGURI ŞI EXPOZIŢII REPREZENTATIVE

EUROEXPO FAIRS SRL

Cu o experienta de peste 13 ani in organizarea de targuri si expozitii noi lansate in ultimii ani, ...mai mult

Cu o experienta de peste 13 ani in organizarea de targuri si expozitii noi lansate in ultimii ani, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.
Prin intermediul celor 10 targuri organizate, a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate.
O COMPANIE DE TOP, IN SERVICIUL DVS.
Suntem specializati in organizare de expozitii, conferinte si congrese, cu participare nationala si internationala.
Dispunem de resurse creative care au transformat, in timp foarte scurt, compania intr-un furnizor recunoscut de servicii de calitate pe piata romaneasca.
CREDEM IN…
… clientii nostri, echipa noastra, creativitate, profesionalism, entuziasm si……succes
…atentia la detalii ne caracterizeaza, ne place sa cream evenimente deosebite, pe masura si gustul fiecarui client in parte
…evenimentele noastre care reprezinta una din cele mai eficiente modalitati pentru mentinerea si dezvoltarea relatiilor, asigurand un contact direct si un feedback imediat....mai puţin

HYDRAULIC EXPERT SRL
PRODUSE REPREZENTATIVE

HYDRAULIC EXPERT SRL

Avem o echipa cu experienta in reparatia echipamentelor hidraulice iar această experiență ne da d...mai mult

Avem o echipa cu experienta in reparatia echipamentelor hidraulice iar această experiență ne da dreptul sa ne prezentam in fata clientilor nostri deplin increzatori ca putem rezolva orice problema aparuta.

Suntem constienti ca serviciile prestate sunt cea mai buna carte de vizita pentru firma noastra si ne propunem cu fiecare interventie sa ne consolidam capitalul de incredere.

Incercam permanent sa ne adaptam noilor tehnologii, si sa ne inbunatatim performanta prin upgrade-uri la masinile si bancurile din dotare sau noi achizitii.

Servicii oferite:

  • REPARATII ALE ECHIPAMENTELOR HIDRAULICE (pompe, hidromotoare, cilindri, distribuitoare);
  • DIAGNOSTICARI ALE DEFECTELOR APARUTE LA INSTALATIILE HIDRAULICE folosind un tester de mare capacitate;
  • VERIFICARI SI REGLARI ALE ECHIPAMENTELOR HIDRAULICE. Bancul de probe utilizat permite efectuarea de verificari pentru pompe hidraulice/hidromotoare cu capacitati de pana la 200 cmc;
  • PRELUCRAREA PRIN ASCHIERE – strunjire, frezare,  rectificare plana si rotunda;

 ...mai puţin

IMEC AMC SRL
PRODUSE REPREZENTATIVE

IMEC AMC SRL

Imec Amc a luat nastere in anul 2007 preluand traditia si bunul renume al companiei Imec S.A. fonda...mai mult

Imec Amc a luat nastere in anul 2007 preluand traditia si bunul renume al companiei Imec S.A. fondata in anul 1971.
Misiunea noastra este cresterea calitatii produselor fabricate in Romania destinate industriei constructiilor.

Unic producator cu capital integral romanesc de cupe pentru excavatie, lame de zapada, utilaje si aparatura de laborator pentru constructii....mai puţin

DEALERI: IMEC AMC IMEC AMC
pag. 1 din 3
Înapoi