Înapoi

Firme

pag. 1 din 3
A W P IMPEX S.R.L.
PRODUSE REPREZENTATIVE

A W P IMPEX S.R.L.

Compania noastra, fondata in anul 2004, produce la comanda piese din diferite materiale, folosind s...mai mult

Compania noastra, fondata in anul 2004, produce la comanda piese din diferite materiale, folosind strunguri, masini de frezat, masini de debitat table cu laser, masini de indoit, masini de roluit filete, prese, sudura MIG si TIG, toate cu comanda numerica in numar de 15 masini (5 strunguri, 6 freze 3 axe, 4 strunguri automate de mare productivitate si diametrul maxim de prelucrat de Ø20, un laser si o presa de indoit). Produsele noastre se ridica la cele mai inalte standarde de calitate in prelucrarea otelului, aluminiului, otelului inoxidabil, alamei, cuprului, plasticului (bucsi, bolturi – pentru fabricarea tractoarelor, bride, sine, cai de rulare, tije din inox pentru imprimante, radiatoare din curpu pentru piese electronice).

 

Prelucram:

 • OTEL
 • INOX
 • ALAMA
 • ALUMINIU
 • CUPRU
 • PLASTIC
...mai puţin
ADA COMPUTERS SRL
PRODUSE REPREZENTATIVE

ADA COMPUTERS SRL

De peste 20 ani, ADA oferă companiilor soluţii software pentru managementul ciclului de viaţă a...mai mult
De peste 20 ani, ADA  oferă companiilor soluţii software pentru managementul ciclului de viaţă al produsului, integrate cu servicii complete, esenţiale pentru dezvoltarea  oricărui produs. Principalele industrii adresate sunt: auto, aeronavală, echipamente și mașini industriale, cercetare și dezvoltare, energie și utilități.

Compania ADA, partener Siemens Industry Software în România, oferă companiilor o suită de soluții software pentru proiectare, fabricație digitală și gestiune a datelor, care asigură creșterea eficienței și a productivității afacerii, a inovației și calității produselor dezvoltate prin optimizarea resurselor umane, de timp și de date dintr-o companie.

De-a lungul existentei sale, compania ADA a inregistrat o crestere naturala a expertizei companiei concomitent cu portofoliului de solutii si servicii oferite, iar astazi suntem cel mai de incredere si mai respectat furnizor de solutii software PLM din România.

Soluțiile de proiectare, simulare digitală a fabricației și gestiune a datelor Computer Aided Design (CAD), Computer Aided Manufacturing (CAM), Computer Aided Engineer (CAE), Product Data Management (PDM) sunt construite pe standarde deschise pentru a permite integrarea între aplicațiile din portofoliul Siemens Industry Software, precum și cu datele existente în alte sisteme și aplicații third party. Acest lucru oferă un nivel crescut de flexibilitate ce permite o adaptare a soluției la specificul unei anumite strategii organizaționale și procesului de afaceri, asigurând colaborarea dintre diverse medii de dezvoltare și autori.

Din echipa ADA fac parte specialiști cu peste 10 ani experiență în implementarea și customizarea de soluții pentru gestiunea ciclului de viață a produsului, training, mentenanță  și suport pentru a oferi companiilor beneficii majore și avantaje competitive imense. În fiecare proiect, specialiştii ADA se concentrează pe creşterea valorii de afaceri prin optimizarea resurselor, reducerea erorilor, creşterea eficienţei, productivității şi inovaţiei în dezvoltarea de produse.

Prin soluțiile și serviciile oferite, ADA susținute un portofoliu de peste 150 de companii în reducerea costurilor cu peste 60%, reducerea erorilor și optimizarea proceselor specifice.

Serviciile oferite de ADA se pliază pe strategia modernă de evoluție a companiilor, intervenind în arii cheie pentru obținerea celor mai de succes rezultate în afaceri:

 • Implementarea de soluții software pentru gesiunea ciclului de viață a produsului;
 • Integrarea de soluții software pentru managementul ciclului de viață a produsului în vederea gestiunii resurselor specifice dintr-o companie;
 • Configurarea soluțiilor de management al ciclului de viață al produsului pentru sprijinirea proceselor de afaceri;
 • Customizarea soluțiilor pentru managementul ciclului de viață al produsului pentru integrarea cu  soluții software specifice;
 • Management de proiect pentru a răspunde cerințelor specifice;
 • Dezvoltare integrată a afacerii;
 • Consultanță pentru implementarea soluțiilor de gestiune a ciclului de viață a produsului și integrare cu strategia de afaceri;
 • Training pentru utilizarea soluțiilor software;
 • Mentenanță și suport dedicat.
Compania ADA, integrator al soluțiilor software de proiectare digitală și gestiune a datelor din portofoliul Siemens Industry Software, pune accent pe optimizarea eficienței și productivității și totodată pe creșterea inovației ca obiective principale în elborarea strategiei de succes în dezvoltarea produsului pe baza tehnologiei software inovative.
...mai puţin
ADIX TECHNIK SRL
PRODUSE REPREZENTATIVE

ADIX TECHNIK SRL

Grupul ADIX este un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala, avand peste 70 ...mai mult
Grupul ADIX este un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrala, avand peste 70 angajati si 12 puncte de lucru in 12orase, din Romania si Ungaria. ADIX Technik SRL asigura o aprovizionare rapida si sigura cu produse de calitate precum si serviciile aferente acestora.
 
Principalele produse distribuite de ADIX Technik sunt: rulmenti si accesorii, roti si role, lanturi, cuplaje, curele, incaltaminte de protectie, elemente de etansare, lubrifianti, gresoare manuale si automate, adezivi industriali, produse de curatare, scule de mana, aparate de diagnosticare, materiale abrazive, organe de asamblare, materiale de sudura.
 
Grupul ADIX asigura o oferta completa din toata gama de produse distribuite, colaborand strans cu liderii de piata al grupurilor de produse. Aceste colaborari garanteaza o calitate corespunzatoare cerintelor, cunoasterea rapida a rezultatelor de cercetare şi dezvoltare, aplicarea lor practica, atat la utilizarea produselor, cat si in legatura cu intretinerea lor.
 
In acest context partenerii nostri strategici sunt: INA, FAG, DIAMOND, KTR, COLSON, AVO, CONTINENTAL CONTITECH, RENOLD, LOCTITE, KS TOOLS, U-Power.
...mai puţin
ALPHA POMPE SRL
PRODUSE REPREZENTATIVE

ALPHA POMPE SRL

Societatea comerciala ALPHA POMPE SRL este distribuitor oficial al firmelor producătoare de pompe ...mai mult

Societatea comerciala ALPHA POMPE SRL este distribuitor oficial al firmelor producătoare de pompe centrifuge  Xylem Vogel Pumpen, Xylem LOWARA si ITT GOULDS PUMPS.  Avem ca partener şi firma americana TUTHILL PUMP GROUP pentru comercializarea pompelor cu angrenaje interioare precum şi a minipompelor cu roţi dinţate.

Firma noastră se distinge prin propunerea unor soluţii de pompare moderne, eficiente şi fiabile, de la fabricanţi de prestigiu. Acordăm atenţie oricărei cereri şi putem oferi atât pompe pentru domeniul industrial cât şi pompe comerciale pentru casă şi grădină. Putem răspunde oricăror solicitări legate de cazuri speciale de pompare deoarece ne bazăm atât pe experienţa noastră cât şi pe experienţa partenerilor noştri externi....mai puţin

AMARI ROMANIA SRL
PRODUSE REPREZENTATIVE

AMARI ROMANIA SRL

Începând din anul 2003, AMARI ROMANIA comercializează pe piata din Romania diferite semifabricat...mai mult

Începând din anul 2003, AMARI ROMANIA comercializează pe piata din Romania diferite semifabricate din aluminiu şi aliaje de aluminiu pentru uz industrial (tabla, placi, bare si profile standard sau personalizate) aliaje diverse conf ENAW: 1050, 2007, 2017, 3005, 5754, 5083, 6082, 7075 etc, respectiv profile/sisteme din aluminiu pentru carosarii auto TIR, precum şi accesorii necesare la executarea diferitelor suprastructuri de camioane - carosari.

Amari România SRL şi-a propus lărgirea gamei de produse si a serviciilor oferite, colaborând cu partenerii noştri pentru atingerea tintelor vizate, in conditii de calitate ridicata, disponibilitate in solicitarile uzuale si rapiditate in gasirea solutiilor pentru aplicatii speciale venite din partea clienților.

Pentru informaţii detaliate vă rugăm să vă adresaţi cu încredere colegilor noştri, respectiv să ne vizitaţi la depozitul din Oradea sau la biroul din Bucureşti....mai puţin

pag. 1 din 3
Înapoi