Înapoi

Firme

pag. 1 din 2
A W P IMPEX S.R.L.
PRODUSE REPREZENTATIVE

A W P IMPEX S.R.L.

Compania noastra, fondata in anul 2004, produce la comanda piese din diferite materiale, folosind s...mai mult

Compania noastra, fondata in anul 2004, produce la comanda piese din diferite materiale, folosind strunguri, masini de frezat, masini de debitat table cu laser, masini de indoit, masini de roluit filete, prese, sudura MIG si TIG, toate cu comanda numerica in numar de 15 masini (5 strunguri, 6 freze 3 axe, 4 strunguri automate de mare productivitate si diametrul maxim de prelucrat de Ø20, un laser si o presa de indoit). Produsele noastre se ridica la cele mai inalte standarde de calitate in prelucrarea otelului, aluminiului, otelului inoxidabil, alamei, cuprului, plasticului (bucsi, bolturi – pentru fabricarea tractoarelor, bride, sine, cai de rulare, tije din inox pentru imprimante, radiatoare din curpu pentru piese electronice).

 

Prelucram:

 • OTEL
 • INOX
 • ALAMA
 • ALUMINIU
 • CUPRU
 • PLASTIC
...mai puţin
ALPHA POMPE SRL
PRODUSE REPREZENTATIVE

ALPHA POMPE SRL

Societatea comerciala ALPHA POMPE SRL este distribuitor oficial al firmelor producătoare de pompe ...mai mult

Societatea comerciala ALPHA POMPE SRL este distribuitor oficial al firmelor producătoare de pompe centrifuge  Xylem Vogel Pumpen, Xylem LOWARA si ITT GOULDS PUMPS.  Avem ca partener şi firma americana TUTHILL PUMP GROUP pentru comercializarea pompelor cu angrenaje interioare precum şi a minipompelor cu roţi dinţate.

Firma noastră se distinge prin propunerea unor soluţii de pompare moderne, eficiente şi fiabile, de la fabricanţi de prestigiu. Acordăm atenţie oricărei cereri şi putem oferi atât pompe pentru domeniul industrial cât şi pompe comerciale pentru casă şi grădină. Putem răspunde oricăror solicitări legate de cazuri speciale de pompare deoarece ne bazăm atât pe experienţa noastră cât şi pe experienţa partenerilor noştri externi....mai puţin

EUROEXPO FAIRS SRL
TÂRGURI ŞI EXPOZIŢII REPREZENTATIVE

EUROEXPO FAIRS SRL

Cu o experienta de peste 13 ani in organizarea de targuri si expozitii noi lansate in ultimii ani, ...mai mult

Cu o experienta de peste 13 ani in organizarea de targuri si expozitii noi lansate in ultimii ani, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.
Prin intermediul celor 10 targuri organizate, a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate.
O COMPANIE DE TOP, IN SERVICIUL DVS.
Suntem specializati in organizare de expozitii, conferinte si congrese, cu participare nationala si internationala.
Dispunem de resurse creative care au transformat, in timp foarte scurt, compania intr-un furnizor recunoscut de servicii de calitate pe piata romaneasca.
CREDEM IN…
… clientii nostri, echipa noastra, creativitate, profesionalism, entuziasm si……succes
…atentia la detalii ne caracterizeaza, ne place sa cream evenimente deosebite, pe masura si gustul fiecarui client in parte
…evenimentele noastre care reprezinta una din cele mai eficiente modalitati pentru mentinerea si dezvoltarea relatiilor, asigurand un contact direct si un feedback imediat....mai puţin

JOUANEL MACHINE TOOLS S.R.L.

JOUANEL MACHINE TOOLS S.R.L.

Societatea Jouanel Industrie, iniţial denumită Jouanel “JYL”, a fost fondată în anu...mai mult

Societatea Jouanel Industrie, iniţial denumită Jouanel “JYL”, a fost fondată în anul 1948, la Sainte Maure de Touraine (lângă Tours) de către Yves Jouanel şi a avut un început modest, ca afacere de familie, dar s-a dezvoltat rapid ca urmare a creşterii cererii de maşini şi utilaje pentru prelucrarea tablei, în contextul puternicii expansiuni a domeniului construcţiilor civile şi industriale din anii ‘60-‘70....mai puţin

MEGABIT SERVICE S.R.L.

MEGABIT SERVICE S.R.L.

Principalele domenii de activitate:Modernizări masini unelte şi instalaţii industrialeService si...mai mult

Principalele domenii de activitate:

 • Modernizări masini unelte şi instalaţii industriale
 • Service si mentenanţă maşini unelte şi instalaţii industriale
 • Reparaţii capitale maşini unelte
 • Transfer şi punere în funcţiune maşini unelte
 • Execuţie dulapuri electrice şi pneumatice
 • Sisteme de masura (afisari cote, rigle optice, traductoare) produse de Givi Misure Italia (distribuitor autorizat in Romania)
 • Echipamente de protecţie pentru maşini unelte REPAR2
...mai puţin
pag. 1 din 2
Înapoi