Înapoi

AVANTAJELE EXPOZANTILOR in www.constructiidemasini.ro

 

Baza de date online DEDICATA sectorului constructiilor de masini

Baza de date de legaturi (linkuri) catre siteuri de:

  • Produse si servicii care sunt direct necesare firmelor care construiesc si expolateaza masini (utilaje, echipamente, masini de lucru, autovehicule, mijloace de transport, etc.)
  • Produse si servicii conexe de care firmele din domeniu au nevoie pentru buna desfasurare a activitatii lor.
  • Informatii ingineresti, informatii privind manifestarile expozitionale, publicatii, noutati, forumuri de discutii si alte “resurse” necesare activitatii din domeniu.

Clasificarea familiilor de produse si servicii este una “profesionala”.

  • Categoriile si subcategoriile de produse propuse sunt intuitive si ajuta utilizatorii sa ajunga din cateva “click-uri” la pagina cu informatia de care au nevoie.
  • Nu sunt prezentate produse sau servicii unice ci familli de produse.
  • Pentru pastrarea acurateteii clasificarilor inscrierea in baza de date a firmelor ofertante este permanent supervizata de catre administratorul site-ului.

Cautare din aproape in aproape pe structura de tip arbore

Sunteti sigur ca ati ajuns in locul care trebuie fara sa aveti impresia ca ar fi mai trebuit sa cautati si prin alte locuri (exista si posibilitatea de cautare rapida)

Cautare folosind motorul de cautare

Un modot de cautare în site, simplu și ușor de utilizat, permite vizitatorului să ajungă înscurt timp la informație. Se pot defini firmele și produsele/serviciile favorite astfel încât, la viitoarele căutări, utilizatorii să se adreseze mai întâi firmelor agreate.

Cautare rapida si precisa

Ca să aflați lista cu 10 firme furnizoare de “RULMENTI CU BILE”, din localitatea dvs. care au stocuri, documentație CAD și PDF pe site și eventual o prezentare video, e de ajuns să dați 3-4 click-uri. Altfel, folosind motoare de cautare standard, va trebui să deschideți și să citiți 100-150 de site-uri rezultate în urma căutării după cuvântul cheie “RULMENTI CU BILE”.

Cautare folosind filtre de cautare dupa diverse criterii

Țara, județ, producător/dealer, documentație tehnică  și CAD pe site-ul propriui, stocuri, prezentări video, etc. Se pot defini firmele și produsele/serviciile favorite astfel încât, la viitoarele căutări, utilizatorii să se adreseze mai întâi firmelor agreate.

Creste vizibilitate pe internet si traficul pe site-ul firmei.

Vizibilitatea creste prin prezenta dvs. in baza de date care va fi vizitata de toti cei interesati, cat si prin accesarea site-ului firmei dvs. pornind de la baza de date. Cu cat aveti mai multe vizite pe site-ul dvs venite prin directionari de pe alte site-uri cu atat mai mult vizibilitatea site-ului dvs creste.

Este vizibila intreaga gama de produse

Aveti posibilitatea sa faceti vizibile toate categoriile de produse si servicii pe care le puteti oferta datorita modului de clasificare a produselor.

Posibilitatea de a promova produsele noi

Lunar sau bilunar, un newslettter cu noutatile introduse de dvs. pleaca catre persoanele interesate (care s-au înscris la newsletter). În rest acestea rămân afișate în contul dvs. la rubrica "Noutăți"

Posibilitatea de a face cunoscuta prezenta la targuri

Lunar un newslettter cu targurile care au loc luna viitoare si firmele inscrise in baza de date prezente cu standuri la targurile respective, pleaca catre persoanele interesate.

Se realizeaza contacte de vanzari

Clientii au posibilitatea sa va contacteze direct sau prin intermediul site-ului dvs.

Posibilitatea de a urmari rezultatele

Aveti acces in permananta la rapoaratele cu numarul de vizite pe site pornind de la www.constructiidemasni.ro si cu numarul de e-mailuri cu cerere de oferta adresate din site

Site-ul are posibilitatea de a afisa reclame

Spatiul de promovare va fi bine definit si intotdeauna acelasi. Zona de reclame este rezervata in exclusivitate produselor si serviciilor.

Prezentarea este in limba Romana si in limba Engleza

In acest fel au acces la informatie si persoanele straine rezidente sau la munca in Romania. Puteti fi "vizibili" si pe pietele externe.

Site-ul contine informatii ingineresti si forumuri

Utilizatorii pot afla infomatii ingineresti specifice domeniului lor de activitate accesand site-uri de specialitate. De asemenea prin intermediul forumului de discutii pe teme specifice sau generale se poate face schimb de experienta intre profesionisti.

Bursă a locurilor de muncă din domeniu

Puteți să publicați anunțuri de locuri de muncă. Vizitatorii își pot seta oricând o alertă de joburi astfel încât în momentul în care jobul urmărit este înscris pe site, ei să fie anunțați prin e-mail.

Sectiune dedicata ofertelor speciale

Ofertele speciale publicate de dumneavoastră vor putea ajunge prin intermediul newsletterului lunar la toti cei interesati. De asemenea, ele vor fi afișate în lista de oferte speciale clasificate pe categorii sau în contul firmei expozante.

Sectiune dedicata vânzărilor de ocazie

Puteți publica anunțuri de vânzare accelerată pentru produse, noi sau second hand, care pot constitui pentru cumpărători ocazii.

Sectiune dedicată firmelor care au piese de prelucrat

În calitate de expozant, puteți publica anunțuri de cereri de prelucrări mecanice și puteți recepționa ofertele din partea firmelor interesate.

Aveti de-a face cu o echipa de profesionisti

Ideea intocmirii acesti baze de date ne-a venit in urma greutatilor intampinate de-a lungul anilor petrecuti in compartimentele de achizitie, vanzari, proiectare, executie. Pentru noi ea a devenit o necesitate.

Împreună construim mașini
Noi cu informația, dumneavoastră cu priceperea și capacitățile de care dispuneți

Portalul este un instrument util furnizorilor si utilizatorilor de produse si servicii specifice domeniului constructiilor de masini. Aceasta presupune ca suntem deschisi la toate sugestiile dvs de imbunatatire a acestui instrument, pe care va rugam sa ni le transmiteti. Le vom analiza si le vom prelua pe cele care duc la imbunatatiri.

Ne dorim ca acest instrument sa devina util fiecarui utilizator. De aceea va rugam sa invitati clientii dvs sa se alature comunitatii utilizatorilor www.constructiidemasini.ro.

Înapoi