Înapoi

AVANTAJELE Utilizatorilor www.constructiidemasini.ro

 

Baza de date online DEDICATA sectorului constructiilor de masini

Baza de date de legaturi (linkuri) catre siteuri de:

  • Produse si servicii care sunt direct necesare firmelor care construiesc si expolateaza masini (utilaje, echipamente, masini de lucru, autovehicule, mijloace de transport, etc.)
  • Produse si servicii conexe de care firmele din domeniu au nevoie pentru buna desfasurare a activitatii lor.
  • Informatii ingineresti, informatii privind manifestarile expozitionale, publicatii, noutati, forumuri de discutii si alte “resurse” necesare activitatii din domeniu.

Clasificarea familiilor de produse si servicii este una “profesionala”.

  • Categoriile si subcategoriile de produse propuse sunt intuitive si ajuta utilizatorii sa ajunga din cateva “click-uri” la pagina cu informatia de care au nevoie.
  • Nu sunt prezentate produse sau servicii unice ci familli de produse.
  • Pentru pastrarea acurateteii clasificarilor inscrierea in baza de date a firmelor ofertante este permanent supervizata de catre administratorul site-ului.

Cautare din aproape in aproape pe structura de tip arbore

 Sunteti sigur ca ati ajuns in locul care trebuie fara sa aveti impresia ca ar fi mai trebuit sa cautati si prin alte locuri (exista si posibilitatea de cautare rapida)

Cautare folosind motorul de cautare

 Un motor de cautare în site, simplu și ușor de utilizat, permite vizitatorului să ajungă înscurt timp la informație. Se pot defini firmele și produsele/serviciile favorite astfel încât, la viitoarele căutări, utilizatorii să se adreseze mai întâi firmelor agreate.

Cautare rapida si precisa

  Ca să aflați lista cu 10 firme furnizoare de “RULMENTI CU BILE”, din localitatea dvs. care au stocuri, documentație CAD și PDF pe site și eventual o prezentare video, e de ajuns să dați 3-4 click-uri. Altfel, folosind motoare de cautare standard, va trebui să deschideți și să citiți 100-150 de site-uri rezultate în urma căutării după cuvântul cheie “RULMENTI CU BILE”.

Cautare folosind filtre de cautare dupa diverse criterii

  Țara, județ, producător/dealer, documentație tehnică  și CAD pe site-ul propriui, stocuri, prezentări video, etc. Se pot defini firmele și produsele/serviciile favorite astfel încât, la viitoarele căutări, utilizatorii să se adreseze mai întâi firmelor agreate.

Sunteți la curent cu noutatile din domeniu

  Prin vizitarea rubricii noutati sau prin inscrierea la newsletter (primiti mesaje pentru una sau mai multe categorii de produse de care sunteti interesat, in functie de alegerea dvs.)

Sunteți la curent cu expozitiile si targurile din domeniu

  Prin vizitarea rubricii targuri sau prin inscrierea la newsletter (primiti mesaje pentru una sau mai multe categorii de produse de care sunteti interesat, in functie de alegerea dvs.)

Prezentarea este in limba Romana si in limba Engleza

  In acest fel au acces la informatie si persoanele straine rezidente sau la munca in Romania.

  Se pot inscrie firme producatoare sau furnizoare de servicii din toata lumea, interesate de piata din Romania.

  Se poate face filtrare intre firmele producatoare si cele de comert.

Site-ul nu va fi incarcat cu reclame altele decât cele legate de specificul lui

  Spatiul de promovare va fi bine definit si intotdeauna acelasi

Site-ul contine informatii ingineresti si forumuri

  Utilizatorii pot afla informatii ingineresti specifice domeniului lor de activitate accesand site-uri de specialitate.

  De asemenea, prin intermediul forumului de discuții pe teme specifice sau generale se poate face schimb de experienta intre profesionisti.

Bursa locurilor de muncă din domeniu

  Veti putea vizualiza si aplica la anunturile afisate.

  Va puteti face o lista a joburilor urmarite.

  Va puteti seta oricand o alerta de joburi astfel incat in momentul in care jobul urmarit este inscris pe site, dvs. sa fiti anuntat prin e-mail.

Secțiune dedicată ofertelor speciale

  Ofertele speciale vor putea ajunge prin intermediul newsletterului lunar la toti cei interesati (dupa ce dvs. faceti o selectie a domeniului de activitate de interes la rubrica newsletter). De asemenea, ele vor fi afisate in lista de oferte speciale clasificate pe categorii sau in contul firmei expozante.

Secțiune dedicată vânzărilor de ocazie

  Puteți avea acces la produsele de ocazie, noi sau second hand.

Secțiune dedicată firmelor care au piese de prelucrat

  În calitate de utilizator, puteți vizualiza anunțurile de cereri de prelucrări mecanice și puteți transmite oferta dumneavoastră.

Aveti de a face cu o echipa de profesionisti

  Ideea intocmirii acestei baze de date ne-a venit in urma greutatilor intampinate de-a lungul anilor petrecuti in compartimentele de achizitie, vanzari, proiectare, executie. Pentru noi ea a devenit o necesitate.

Împreună construim mașini
Noi cu informația, dumneavoastră cu priceperea și capacitățile de care dispuneți

   Portalul este un instrument util furnizorilor si utilizatorilor de produse si servicii specifice domeniului constructiilor de masini. Aceasta presupune ca suntem deschisi la toate sugestiile dvs de imbunatatire a acestui instrument, pe care va rugam sa ni le transmiteti. Le vom analiza si le vom prelua pe cele care duc la imbunatatiri.

  Ne dorim ca acest instrument sa devina util fiecarui utilizator. De aceea va rugam sa invitati furnizorii dvs sa se înscrie în baza noastră de date.

Înapoi